Nieuw onderwerp beginnen

Naslagwerk

Ik krijg vanuit de cursisten / docenten de wens doorgespeeld of het mogelijk is om een naslagwerk te genereren als PDF van alle inhoudsdelen?


Daarbij zou het dan mooi zijn als de cursisten hun eigen aantekeningen (annotaties) kunnen maken bij de inhoudsdelen en die dankomen bij het genereren.

Hoi Guido,


Een oplossing zou kunnen zijn dat je bij lessen en documentatieactiviteiten aangeeft dat deze printbaar zijn. Er verschijnt dan een printicoon bij de activiteit (in het overzicht). Inhoudsdelen kunnen dan geprint worden. Men kan dan printen als PDF, deze optie heeft men meestal wel. Zou dat een oplossing kunnen zijn?

Dat werkt prima per inhoudsdeel. Gebruiken we ook zo. Maar als je meerdere inhoudsdelen hebt moet je dus vaak op print drukken. Zou je dus met 1 druk op de knop alle inhoudsdelen kunnen samenvoegen en printen als pdf?

Als er meerdere inhoudsdelen zich bevinden in één activiteit, dan zouden deze allemaal geprint moeten worden. Als dat niet zo is, dan is dat waarschijnlijk een bug. Zou je ons daarvan dan een mail kunnen sturen naar support@anewspring.nl? Printen over álle activiteiten heen, zou een wens zijn. Ik hoor het graag!

Printen van 1 activiteit gaat inderdaad prima. Gaat inderdaad over printen over alle activiteiten heen.

Inloggen of registreren om een reactie te posten