Nieuw onderwerp beginnen

Samenvouwen van blokken in de template

Eén van de opleidingen die we momenteel in aNewSpring aan het ontwikkelen zijn heeft 60 modules (blokken). Per blok hangen er nogmaals een heleboel activiteiten onder. Er zijn nu pas 7 modules klaar.

Op het moment dat de content gebouwd is van een blok/module wordt het in de template toegevoegd. 

Voor elke activiteit moeten we nu al 4 of 5 keer scrollen omdat de blokken niet samen te vouwen zijn. In de testmodus kan een blok wel samengevouwen worden, maar in de template zou dit ook erg wenselijk zijn.

Is het mogelijk dat jullie dit inbouwen op korte termijn?

 

Dag Hilde,


Het dichtklappen van blokken in een template (back-end), is inderdaad een goede suggestie. Je feature request zal ik dan ook naar onze wensenbespreking zetten. Wanneer er meer duidelijk is hoor je dat natuurlijk van ons.


Misschien wist je het al, maar je zou voor de deelnemer in ieder geval de blokken standaard dicht kunnen zetten. Je doet dit bij de 'Aanpassen' op blokniveau. Je kunt daar 'Standaard uitgeklapt' uitvinken. Zo wordt het voor de deelnemer misschien iets overzichtelijker.


image


Hoi Hilde, 


Deze hebben we intern besproken en het kunnen inklappen van blokken zullen we meenemen in toekomstige ontwikkelingen die we willen doen voor het template overzicht. 


60 blokken kan overigens wel ten koste gaan van het overzicht en de laadtijden voor deelnemers. Wellicht is het beter om het op te delen in meerdere templates? We denken graag met je mee, dus als je wilt kun je bij ons aangeven hoe je het template wilde opbouwen. En dat mag natuurlijk ook via mail!

Inloggen of registreren om een reactie te posten