Nieuw onderwerp beginnen

Wat doen wij met feature requests?

We werken continue aan verbeteringen in aNewSpring. Feature requests helpen ons om te ontdekken wat jullie nodig hebben en verwachten. Schroom daarom niet om je wensen en feedback aan te geven via onze community of door een ticket in te dienen.


Elke suggestie die binnenkomt wordt bij het juiste project gezet en krijgt een status. Het is voor ons erg belangrijk om met elke ontwikkeling zoveel mogelijk klanten te helpen om het platform (nog) beter in te zetten. Een suggestie/wens die we vaker horen, krijgt dan ook een hogere prioriteit.


Op het moment dat een wens meegaat in een release volgt er een terugkoppeling. Zolang een status (willen we ooit iets mee gaan doen, willen we niets mee doen, gaan we, zodra het kan, iets mee doen) niet veranderd is het voor ons helaas niet mogelijk om updates te geven. We kijken niet verder dan 2 releases vooruit waardoor we ook niet altijd kunnen zeggen wanneer iets opgepakt zal kunnen worden als we dat wel van plan zijn. Onder In ontwikkeling vind je de Release previews om te zien waar de ontwikkelaars momenteel aan werken.


Iedere release sturen we alle beheerders een mail met wat er precies gaat veranderen, dat kun je ook onder 'Mededelingen' terugvinden. En in de post 'Release notes' vind je alle updates terug. 


We horen graag van jullie!


1 persoon vindt dit idee leuk.
Er kan niet meer op deze discussie worden gereageerd.