Nieuw onderwerp beginnen

Examenresultaat toevoegen

Sommige van onze trainingen leiden op voor een extern examen en zijn we afhankelijk van de attentheid van de deelnemer om te horen of, wanneer en met welk resultaat zij examen hebben gedaan.


We kunnen dat nu al vragen aan het einde van een training in de vorm van een MC-vraag of open vraag. Maar we zouden daarbij ook een mogelijkheid willen hebben dat resultaat te wijzigen of zelf voor de cursist in te vullen. Zeker omdat we bij open vragen geen "format" van een antwoord kunnen afdwingen. En we willen de cijfers ook kunnen vergelijken met de cijfers obv de resultaten uit ANS.

Zoals je al aangeeft: een en ander blijft afhankelijk van de medewerking van de deelnemer. Dat vooral maakt het lastig. Wat dat betreft zou je (en zou ik) misschien nog meer gediend zijn met een mogelijkheid dat binnen een x-aantal weken (na afronding proefexamen in de software van aNewSpring) automatisch een e-mailbericht naar de deelnemer wordt gestuurd, met een verzoek tot terugkoppeling?

Hi Richard, 


Is dit echt iets wat de deelnemer zelf moet invullen? Voor de begeleider zou je dat kunnen inrichten middels een 'Externe activiteit'. Daarmee kunnen begeleiders een cijfer invoeren van iets wat elders gehaald is en dit cijfer is later ook te wijzigen. Een constructie waarin de deelnemer dit zelf moet doen hebben we nu niet.

Inloggen of registreren om een reactie te posten