Nieuw onderwerp beginnen

ingeleverd werk doorzetten naar andere begeleider

Wij zouden graag de mogelijkheid zien om ingeleverd werk door te zetten naar een andere beoordelaar.


Dit zal bij ons nodig zijn als er een andere docent een bepaald vak gaat geven en dus ook het nakijkwerk moet gaan doen, of wanneer er een fout gemaakt is met het toekennen van een beoordelaar en een deelnemer in de tussentijd al wat heeft ingeleverd.


6 personen vinden dit idee leuk.
Niet alleen doorzetten, maar ook de optie om ingeleverd werk door twee beoordelaars te laten nakijken is zeer welkom. De tweede zou dan het werk definitief moeten kunnen goedkeuren en afsluiten.

Groet André

 

Lijkt mij beide handig!

Wij zouden hier ook erg bij gebaat zijn!

Hier zouden wij heel erg blij van worden!

Wij zitten met opdrachten waar bijna altijd twee begeleiders aan gekoppeld zijn en waar sommige opdrachten ook door beide beoordeeld moet worden. Ook wij hebben dus behoefte aan het kunnen koppelen van twee begeleiders aan ingeleverd werk. Inmiddels ook tegen aan gelopen dat nakijkwerk doorgezet moest worden naar een andere begeleider. Dus beide feature requests ondersteunen wij graag.

Sinds vandaag is het mogelijk dat deelnemers na het inleveren van een inleveropdracht nog een andere beoordelaar kunnen kiezen. Dit kan alleen als de opdracht nog niet beoordeeld is. 


Dat de begeleider de inleveropdracht ook kan overhevelen is nog iets wat op de backlog blijft staan, evenals het kunnen inleveren van werk bij twee beoordelaars. 


We zullen jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen!

Inloggen of registreren om een reactie te posten