Nieuw onderwerp beginnen

Rapportage van toetsvragen net als evaluatievragen

De rapportage over evaluatievragen biedt een fraai, grafisch ondersteund, overzicht van de gegeven antwoorden per vraag.

De rapportage over toetsvragen is echter veel algemener. Alsof alleen geaggregeerde gegevens interessant zouden zijn.

Toch zou het voor een goede analyse van een toets zéér waardevol zijn als de toetsvragen op dezelfde manier gepresenteerd (kunnen) worden als de evaluatievragen.


1 persoon vindt dit idee leuk.

Steeds meer klanten willen toetsvragen na bijvoorbeeld een 0-meting analyseren om volgend cursusmateriaal op af te stemmen. Nu is het niet mogelijk op een eenvoudige manier de gegeven antwoorden op kennisvragen te bundelen. 


Bij evaluatievragen zien we wel een mooi grafisch overzicht van de gegeven antwoorden. Concreet komt de vraag dus steeds vaker om ook bij kennisvragen, over het totaal, inzichtelijk te krijgen welk (foutief) antwoord deelnemers kiezen. 

Bedankt voor de toelichting die je hebt gegeven Jordie. 


De focus van het ontwikkelteam ligt de komende tijd op het verbeteren van de contentcreatie, back-end (we gaan de schermen voor de deelnemer qua vormgeving lostrekken van alle andere rollen zodat we minder belemmeringen hebben in het doorvoeren van verbeteringen door de layout die nu min of meer vaststaat) en de deelnemersbeleving. 


Deze wens staat nu op de wensenlijst met de tag 'Begeleider'. Als we de schermen voor de begeleider gaan verbeteren, zal ook deze weer naar voren komen.


Nogmaals bedankt voor de toelichting, we zijn er erg blij mee dat jullie bij ons aangeven wat er speelt bij jullie klanten!Inloggen of registreren om een reactie te posten